Memory.fit · cont

Șterge-ți contul

Îți poți șterge contul Memory.fit și datele oricând. Ștergerea începe imediat și nu poate fi anulată.

În aplicație

  1. Deschide Memory.fit și mergi la fila Tu.
  2. Atinge rotița de setări din dreapta sus.
  3. Atinge Confidențialitate și date, apoi Șterge contul, apoi din nou Șterge contul.
  4. Dacă vrei, spune-ne de ce, apoi scrie DELETE și confirmă.

Prin email

Scrie-ne la privacy@memory.fit de pe adresa de email legată de contul tău și cere-ne să îl ștergem. Verificăm cererea și ștergem contul în cel mult 30 de zile.

Șterge doar o parte din date

Poți șterge o parte din date și îți poți păstra contul:

Ce se șterge odată cu contul tău

Ce nu se șterge

Mai multe în politica de confidențialitate.